Opis forum
Nowy użytkownik
Z tego co widziałam to dziewczyny już miały wpis na wirtualnym dziekanacie w poniedziałek , a moja kol. wczoraj rano sprawdzała i rano nie miała, a jak weszła wieczorem to już miała. Więc może po prostu jeszcze wpisuje. Dzwonił ktoś do szkoły albo był ?? Zna ktoś jakieś bardziej oficjalne wersje ? Bo niewiadome czy się uczyć czy nie ;/
Ale w sumie nie wiadomo do kiedy jest jakiś termin wpisywania oceny na wirtualny dziekanat. Może po prostu te osoby które jeszcze nie mają oceny niech się skontaktują z dziekanatem i pytają się czy już wszystkim oceny wpisano i bd wszystko wiadome
Administrator
skoro w dziale nauczania mówią wszystkim że wszyscy zdaliśmy to chyba by nas w ciula nie robili? widocznie są jakieś problemy skoro jedni mają ocenę a drudzy nie. Jak któs będzie mial jakies informacje to niech tu pisze wszystko
Nowy użytkownik
Ja dzwoniłam dzisiaj do działu nauczania i mi powiedzieli, że oni nie wiedzą nic o ocenach:/ Więc może ktoś nas rzeczywiście w ciula zrobił. Chyba trzeba się pouczyć Sama nie wiem
Administrator
o ocenach może nic nie wiedzą ale przecież każdemu którzy tam dzwonili mówili ze wszyscy zdaliśmy więc nie wiem o co moze chodzic...
Nowy użytkownik
NIe wiem. Może to uczycie się ?
Administrator
ja jeszcze się nie uczę, liczę na to ze sie wszystko wyjasni i w koncu bedziemy mieli wpisane te oceny
Nowy użytkownik
podobno z dziennych z pedagogiki zdali wszyscy a z zarządzania 3 osoby tylko nie zdały.
Nowy użytkownik
z tego co wiem to hatman wysłał na e-maila grupy c1 listę osób,które zaliczyły...